Beoordelingen van Arrosto Roosteren

Recente recensies

4.0
Vossen
15 juli 2024

Normaliter is het 5 en 5. Nu niet. Bestelling was niet juist. Gebeld. Er werd niet direct de juiste oplossing geboden: alsnog de juiste pasta bezorgen. Dit is uiteindelijk wel gedaan/aangeboden. Kwaliteit eten verder prima zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ermans
15 juli 2024

Helaas geen sla en saus bij de pizza taco. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie kremer
11 juli 2024
J
30 juni 2024

Hele goede pizza, goede volle bodem met luchtig deeg. De smaak is goed en royaal belegd. Bezorging super snel. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
28 juni 2024

Top pizza's

Petra Ritzen
24 juni 2024

De pizza vind ik te klein voor die prijs. En de pasta was niet gaar..helaas geen bezorging meer van arrosto.. we zijn vaak gaan eten in restaurant en dan heel tevreden….jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Clara Stommen
15 juni 2024

Heerlijke pizza!!!!

Wendy
1 juni 2024

Goede kwaliteit en nog lekker warm, zeer tevreden!

Debbie Ramakers
28 mei 2024

Jammer ik eet geaag bij jullie maar mijn 2 pizza s die ik vandaag besteld had (afhalen)hadden langer in de oven gemoeten de bodem was te zacht niet lekker jammer van het geld.

Roger Ruiters
19 mei 2024

De bodem van de 6 bestelde pizza's waren echt hard/taai, snijden was moeilijk. De pizza's leken ook erg klein tegenover anders. De smaak in totaliteit was goed.

Frans
16 mei 2024

Wij vonden de pizza’s te dik en much to much kaas.

DS
13 mei 2024
Michael van Jaarsveldt
13 mei 2024

De kwaliteit was zoals altijd uitzonderlijk. De portie pasta voor kinderen was echter minder dan normaal. Het leek bijna alsof de normale portie in tweeën was gedeeld.

Marc
28 april 2024

2 pizza´s van de 3 waren toch teveel zwart verbrand

Maarten
22 april 2024

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging in Ohé en Laak gaat dus prima, eten is warm aangekomen. Scheelt mezelf 2x 17 verkeersdrempels 😳

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjan
31 maart 2024

Helaas waren de toppings op twee pizza’s vergeten, voor de rest was de bestelling goed verlopen, alsook de afhaling.

Gm
17 maart 2024

3 pizza's besteld om af te halen. Alle 3 niet gesneden. Bodem was sompig en niet gaar. Prijs kwaliteit niet in verhouding!

Anke
10 maart 2024

Eten lekker, alleen later dan verwacht en bestelde pizzabroodjes zaten er niet bij..

Van gestel
9 maart 2024
Reactie van Arrosto

Hoi van Gestel, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Teresa Hough
2 maart 2024

Delivery on time and the food was as good as before. 😊

Reactie van Arrosto

Hi Teresa, Thank you for your order. Nice to read that it was to your liking. Hope to see you soon?! Kind regards, Desi Team ARROSTO

Ingrid Fransen
1 maart 2024

de bestelling was perfect op tijd, maar te lang onderweg, denk ik .De bodem was niet meer krokant ,de pizza's waren niet meer warm genoeg en de kip smaakt niet als hij afkoelt. 2 pizza's voor 40 euro.. dan is dit weggegooid geld

Monique
26 februari 2024

Lekkere pizza's, op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Monique, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Theunissen
21 februari 2024

We hebben genoten en met veel smaak de pizza's genuttigd.

Reactie van Arrosto

Hoi Theunissen, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Noa
9 februari 2024
Reactie van Arrosto

Hoi Noa, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Mayk
5 februari 2024

De pasta tartufo smaakte totaal niet. Was een kleffe bol spaghetti. Pizza daarin tegen was erg lekker

J.wetzels
29 januari 2024

Was te pittig

Reactie van Arrosto

Hoi J., Bedankt voor je bestelling. Dank je wel voor deze feedback, op deze manier kunnen wij onze gastervaring blijven verbeteren! Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Kevin Hoffmans
24 januari 2024

Heerlijk gegeten met 6 man.

Reactie van Arrosto

Hoi Kevin, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

A.Bertrand
18 januari 2024

Snelle bezorging na het bestel proces. Lekker gegeten van voortreffelijke pizza's samen met mijn kleinzoontje.

Reactie van Arrosto

Hoi A., Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Natascha
15 januari 2024

Bestelling: pasta salmone + pizza Arrosto. Eigenlijk nog een pizza besteld, maar door omstandigheden moeten annuleren. Super opgelost door Arrosto: persoonlijke kortingscode ontvangen, aangezien de 2e pizza reeds via Ideal was betaald. Geleverde gerechten waren erg lekker: pizza's zijn verbeterd; betere bodem (dikker en luchtiger) + 'voller' beleg. We gaan de code binnenkort (weer) verzilveren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Natascha, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Dennis
15 januari 2024

De Meat lover pizza’s waren wederom voortreffelijk!

Reactie van Arrosto

Hoi Dennis, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Natascha
10 januari 2024

Afgelopen zondag bestelling geplaatst: 2x pizza (taco + salami spianata) en 1x pasta Salmone. Vooral over de pizza's waren we zeer te spreken! Nieuwe pizzabakker?? Zo ja, prima aanwinst. De bodems waren lekker dik en luchtig; de pizza was rijkelijk belegd... een verbetering sinds de laatste keren, dat we besteld hebben. Tot de volgende bestelling ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Natascha, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Marcel
7 januari 2024

Pizza's waren zwart van onder en een hele harde bodem mag de volgende keer wel wat korter in de oven

Dian
6 januari 2024

Ik miste de Balsamico uitjes op de Pizza Gorgonzola. Ik mis een optie op de site om ingrediënten van je pizza af te halen. Je kunt wel toevoegen. De pizza’s waren heerlijk.

Daan
25 december 2023

👍top

Reactie van Arrosto

Hoi Daan, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Diana
23 december 2023

Pizza was lekker en ook nog goed warm. Levering was snel, sneller dan verwacht. Gaan we zeker vaker doen

Reactie van Arrosto

Hoi Diana, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

K. Schnock
21 december 2023

Bestellen is zeer eenvoudig. Levermoment kan worden aangegeven en de levering kwam precies volgens onze wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi K., Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Beckers
21 december 2023

Waarom kan het nooit goed gaan bij jullie?! Een half uur moeten wachten terwijl het om 18:15 zou klaarliggen. Parmezaanse kaas zat er weer niet bij. Tis dat de pizza’s an sich lekker zijn maar het gaat gewoon altijd mis. Altijd ligt het veel te laat klaar, en ook altijd komen we thuis dat er iets mist.

Frank Rutjens
14 december 2023

De bestelde pizza’s balanceerde tussen net warm genoeg en een tikkeltje te koud. Bij een van de pizza’s was de korst verder behoorlijk zwart geblakerd, wat de beleving niet ten goede kwam. De broodjes met sausjes waren daarentegen super. Vooral de frietvorm maakt het eten ervan erg plezierig.

Kelly
11 december 2023

- smaak was goed - pizza was op tijd klaar - voor bijna 17 euro had ik wel een pizza verwacht maar deze was wel heel klein.

Reactie van Arrosto

Hoi Kelly, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het gesmaakt had. Dank je wel voor deze feedback, op deze manier kunnen wij onze gastervaring blijven verbeteren! Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Sjaak den Hollander
4 december 2023

Prima. Lekker gegeten. Bezorging, keurig 10 min voor gepland tijdstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Sjaak, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Vivienne van de Walle
2 december 2023
Reactie van Arrosto

Hoi Vivienne, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Conny
26 november 2023

Eten had warmer mogen zijn. Was echt lauw. Porties hadden groter mogen zijn. Alles was wel erg lekker. Perfecte bezorging. Zeer aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Conny, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het gesmaakt had. Dank je wel voor deze feedback, op deze manier kunnen wij onze gastervaring blijven verbeteren! Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Joet
23 november 2023

Gucci

Reactie van Arrosto

Hoi Joet, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Daniel , Iona
20 november 2023

Na 2 keer een arm belegde pizza die koud was te hebben besteld Wilde ik het vandaag een laatste kans geven door een pizza te bestellen met extra kaas omdat vorige keer de kaas ver te zoeken was. Nu zat er zoveel kaas op mijn pizza… Dat het niet eens meer eetbaar was geworden. Ik had er eigenlijk mee moeten terug gaan Maar voor mij ook weer een stuk om weer te rijden. De kaas is er zelfs als een geheel van het deeg afgegleden en heb alles weg gegooid.. Erg zonde ,dus geen avond eten gehad

Ben
11 november 2023

Pizza was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Leek er wel op dat beide pizza’s kwa omvang kleiner is geworden, kan dit?

Reactie van Arrosto

Hoi Ben, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Wij maken de bodems zelf en soms kunnen ze van grote verschillen. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Severijnen
10 november 2023

Jullie gebruiken de oorspronkelijke kaas weer!! Vorige keer leek het op cheddar cheese

Reactie van Arrosto

Hoi Severijnen, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

I.D. ten Braak
6 november 2023

Lekkere pizza, helaas liet de bezorger wat (25 minuten) op zich wachten, pizza's waren al wat afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agnes
26 oktober 2023
Reactie van Arrosto

Hoi Agnes, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Jan
19 oktober 2023

Altijd even lekker. Vandaag laten bezorgen> op tijd en lekker warm. Super

Reactie van Arrosto

Hoi Jan, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Mark
16 oktober 2023

Pizza en cheesecake weer voortreffelijk👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Mark, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Maurice
13 oktober 2023

Alleen jammer dat de bestelde en betaalde pizzabroodjes niet geleverd zijn.

Reactie van Arrosto

Hoi Maurice, Bedankt voor je bestelling. Zou je hier met ons even contact over kunnen opnemen? Wij zijn vanaf 17.00 uur bereikbaar. Gastvrije groet, Team ARROSTO

Silvana
8 oktober 2023

Eten was op tijd, heet, en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Silvana, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Sjaak den Hollander
8 oktober 2023

Twee pastaschotels, prima, heel lekker, sneller bezorgd dan verwacht, ook prima! (en vorige keer was ook de pizza meat lovers met extra vlees prima en alles keurig op z'n plek, goede bezorging.... kon reactie niet meer plaatsen toen ik er aan toe was).

Reactie van Arrosto

Hoi Sjaak, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Claudia
7 oktober 2023

Altijd lekker eten en wordt duidelijk geïnformeerd over de bezorging. Top!

Reactie van Arrosto

Hoi Claudia, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Jan Bosch
6 oktober 2023

Iedere keer weer heerlijk gegeten. Zowel in restaurant maar ook thuis (bezorgd) Vers, ruime keuze, vriendelijke bediening.top.

Reactie van Arrosto

Hoi Jan, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Monique
1 oktober 2023

De allereerste keer dat we eten laten bezorgen... Levering precies op de afgesproken tijd en netjes verzorgd. Lekkere pasta's! De broodjes met dips waren súper! Bedankt

Reactie van Arrosto

Hoi Monique, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Kevin
25 september 2023

Bestelling kon heel snel afgehaald worden en de pizza's waren heerlijk!

Reactie van Arrosto

Hoi Kevin, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Ellen
24 september 2023
Reactie van Arrosto

Hoi Ellen, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Wouter
11 september 2023

Pizza werd prima op tijd geleverd. Ham op de pizza was erg dik gesneden. Hierdoor minder smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walter
7 september 2023

Was helemaal top en erg lekker

Reactie van Arrosto

Hoi Walter, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Sjaak den Hollander
7 september 2023

Prima kwaliteit! Jammer dat de bezorging heel slordig was, in dit geval andere keren goed. Bijna alles dat op de heel stevige meat lovers pizza had moeten liggen lag op een hoop in de hoek van de doos. Heb het zelf maar weer verdeeld over gehele pizza... Zag niet echt mooi uit maar smaakte prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
7 september 2023

Wij halen vaak af bij Arrosto en zijn erg tevreden. Het was gisteren al de derde keer dat de dips niet bij de pizza knoflookbroodjes meegeleverd werden. Erg jammer dat we hier zelf altijd alert op moeten zijn.

.
3 september 2023

Voor zoveelste keer de koude toppings vergeten bij de bestelling (basilicum, rucola, parmaham etc). Jammer want pizza is heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mono
1 september 2023

Pasta pollo was lekker, de pizza taco niet. Erg vettig, pizza deeg leek niet uitgerold en heel weinig sla erbij. Normaal erg lekker, vandaag helaas niet:

Natascha
29 augustus 2023

Zondag 20-8 besteld: 2x pizza en 1x pasta salmone ZONDER scampi's. De bestelling werd keurig op tijd bezorgd en alles was lekker warm. De pizza's waren correct, de pastabestelling was helaas verkeerd: pasta - groene pesto MET scampi's. We hebben direct met Arrosto gebeld: excuses, maar hier was nu niet direct iets aan te doen. Ze konden het gerecht opnieuw maken, maar dit zou zeker 1 tot 1 1/2 uur gaan duren. Toen hebben we gevraagd of de kosten van de pasta bestelling geretourneerd konden worden.... helaas, dat was niet mogelijk. We hebben aangegeven dit erg te betreuren. De keer daarvoor hadden we een pizza taco besteld, echter de sla en de knoflooksaus waren er toen niet bij, maar daar hebben we destijds niet extra voor gebeld, maar dat hebben we nu wél aangegeven. Nogmaals excuses... het is druk... personeelstekort... We hebben het erbij gelaten; 's avonds telefoontje van Arrosto.... nogmaals excuses dat het zo gelopen was. Ze hadden in het systeem gezien, dat we vake

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smeets
28 augustus 2023

We zijn regelmatig klant van het Arrosto restaurant en zeer tevreden over het eten en de bediening. Zeker een aanrader. We hebben een paar dagen geleden mijn favoriete pizza besteld bij Arrosto to go . Dat was onze eerste keer! Ontvangst vriendelijk en behulpzaam. Bij thuiskomt waren wij beide ( !! )teleurgesteld in de kwaliteit van de pizza’s. De smaak, het deeg en beleg doen duidelijk onder bij de pizza’s die wij gewend waren uit het restaurant. Of dit een incident was of dat de afhaal een andere kok heeft weet ik niet. Slecht was het zeker niet maar het kan beter.

Severijnen
25 augustus 2023

Wederom netjes op tijd geleverd. Pizzas worden wel met de keer kleiner en idee dat jullie andere kaas gebruiken.

Nicole
24 augustus 2023

Normaal gesproken tevreden over de kwaliteit van de pizza's, maar vandaag viel het erg tegen. Het was meer korst dan pizza. Erg teleurstellend, zeker gezien de prijs van een pizza. Erg jammer...

Van den Broeke
29 juli 2023

Lekkere pizzabroodjes met heerlijke dip! De pasta was lekker.. maar de pasta pancetta die zou spinazie bevatten.. maar dat waren helaas maar 1 of 2 blaadjes. Terwijl spinazie zo heerlijk is in pasta. De desserts waren wel echt uitmuntend, hemelse chocoladetaart!

Agnes
22 juli 2023

Het was de lekkerste pizza die ik ooit gehad heb.

Reactie van Arrosto

Hoi Agnes, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Lenny Michiels
16 juli 2023

Wederom lekkere pizza en goede pasta. Altijd voor herhaling vatbaar! Fijne updates over bezorging en keurig zoals aangekondigd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Lenny, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Resy
15 juli 2023

Het viel ons op dat de pizza's deze keer kleiner waren en de bodem erg dik. Door de dikkere bodem zijn de pizza's moeilijker te snijden en taaier met eten, waardoor je sneller de korst laat liggen. Jammer, we hopen dat dit tijdelijk is en straks onze "vertrouwde" pizza's er weer zijn! De toppings waren gelukkig wel als vanouds en smaken altijd héérlijk!

Mirthe
15 juli 2023

De rucola ontbrak op de pizza.

Reactie van Arrosto

Hoi Mirthe, dank je wel voor je bestelling! Jammer om te lezen dat er geen rucola bij je pizza zat. Wij zullen dit intern oppakken. Hopelijk tot een volgende keer! Team Arrosto

Eckhardt
11 juli 2023

Het leek alsof de pizza taco een dikkere bodem had dan voorheen.

Van der Molen
11 juli 2023

Ik denk dat er een andere pizzabakker aan het werk was. Dikke bodem. Daardoor ook zacht aan de randen. Anders dan vorige keren. Hoop volgende keer weer een. Dunne bodem te krijgen. Of hadden we dat tegenwoordig door moeten geven.? Groetjes Yvonne

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cnoops
7 juli 2023

Zoals altijd heerlijk en volgens afspraak geleverd.

Reactie van Arrosto

Hoi Cnoops, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Mark
2 juli 2023

Wederom heerlijke pizza's, vriendelijk en netjes op tijd bezorgd.Een paar randjes vd pizza misschien iets te donker maar is bijna niet te voorkomen met dit soort pizzaovens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Mark, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Robin
1 juli 2023

Was erg lekker, iets meer pasta (penne) had gemogen aangezien het afhaal was (dus geen voorgerecht om de maag tevreden te stellen).

Reactie van Arrosto

Hoi Robin, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het gesmaakt had. Dank je wel voor je feedback wij zullen dit intern meenemen. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Van Herten
27 juni 2023

Perfect !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi van Herten, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

I
26 juni 2023

3 de keer dat ik nu een pizza heb besteld En ze kleiner zijn als bij arrosto binnen Heel droge ingrediënten En korst Het zou fijn zijn als hier miss verandering in komt Omdat ik net zoon lekkere pizza wil als binnen.. en soms liever thuis eet

Cvherten
15 juni 2023

Perfect !!

Reactie van Arrosto

Hoi C., Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

ZP
15 juni 2023

2 pasta's waren beide voortreffelijk!!!

Reactie van Arrosto

Hoi ZP, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Ine
5 juni 2023

We kregen een andere pizza dan we hadden besteld. Jammer. Deze was ook lekker, maar niet onze keuze

Severijnen
4 juni 2023

Pizza margherita met extra tonno zoals altijd heerlijk. Pizza piri piri leek wel gekrompen in de doos. Erg klein tov andere keren en zeker met vergelijking tot de andere Pizza. Wederom netjes op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bocken Truus
4 juni 2023

Positief: de pizza’s en pasta waren overheerlijk. Een pizza was niet besteld. Na telefoontje werd 15 minuten later de goede pizza gebracht. Top. Bij de bestelling was bij de pasta aangegeven dat geen kaas wenselijk was. Zat in een potje er wel bij. Op een pizza was het verzoek geen artisjok te doen. Zat er wel op.

Van zaanen
31 mei 2023

Was super lekker de pizza's

Reactie van Arrosto

Hoi van Zaanen, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Stan
29 mei 2023

Meestal zijn we zeer te spreken over de kwaliteit, vandaag echter niet: meer dan een half uur moeten wachten op onze afhaalbestelling. Dit kan gebeuren, maar buiten een snelle verontschuldiging hebben we niets aangeboden gekregen. Daarnaast was het niet de gekende kwaliteit: veel vettiger, de pizzadozen hebben het nauwelijks tot thuis volgehouden. Door de vettigheid was de bodem ook helemaal wak. Jammer maar we komen wel terug.

Paul
27 mei 2023
Reactie van Arrosto

Hoi Paul, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Bart Meijs
21 mei 2023

Goede communicatie van: - tijdstip bezorging. - ook weer goed gecommuniceerd als het tijdstip veranderd - bezorger onderweg.

Reactie van Arrosto

Hoi Bart, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Monique
15 mei 2023

Lekker en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Monique, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Francine
13 mei 2023

We hadden 4 pizza's en 1 pasta besteld. Pizza's waren al 10 minuten klaar voordat de pasta klaar was. En bij de pizza taco zat geen sla en geen saus.

Munnecom
1 mei 2023
Reactie van Arrosto

Hoi Munnecom, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Mark
30 april 2023

Pizza lekker en op tijd. Heerlijke knoflooksaus btw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Arrosto

Hoi Mark, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Manon
29 april 2023
Reactie van Arrosto

Hoi Manon, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Zonneplan
20 april 2023

Het knoflookbrood leek niet geheel vers en er zat deze keer een (rode) minder lekkere tappanade bij. De hoofd gerechten waren heerlijk en vers.

Tanja van Os
2 april 2023
Daniel
26 maart 2023

Pasta was heel goed Pizza vond ik erg klein Had een pizza Parma besteld Zat bijna geen kaas op Geen rucola Of iets van sla En toen ik de doos open deed vond ik het echt een kinder formaat terwijl je toch 18 euro voor een pizza betaald Twijfelde ook even of ze me niet het verkeerde hadden gegeven

Famke Stams
19 maart 2023
Reactie van Arrosto

Hoi Famke, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO

Jelle Van De Ven
19 maart 2023
Nathan
9 maart 2023

Wij hebben hier nu 3x besteld en zijn 3x erg tevreden geweest. Heerlijk gegeten en het was op tijd hier. Aanrader!

Reactie van Arrosto

Hoi Nathan, Bedankt voor je bestelling. Fijn om te lezen dat het naar wens was. Hopelijk tot snel?! Gastvrije groet, Desi Team ARROSTO